måndag 4 juli 2011

Lite fakta om Väduren!!

Jag har kollat runt lite på Internet och då har jag läst om hur Väduren är och hurbetersig :D så jag tänkte lägga in det ... :

Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb. 

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen. 

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden. 

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!

Det var något jag läste från dagenshoroskop.nu... så om ni vill veta hur ni beter er så klicka HÄR
sidan tycker jag är väldigt bra för den visar både horoskop och sitt stjärnteckens betydelse osv... :D så jag rekommenderar den sidan :D 
Vad har ni för stjärntecken ??

Ibland när jag har tråkigt så vet jag inte vad man ska hitta på,och då blir jag oftast deppig, och det är ju inte så bra...  så jag har tänkt lite :O haha och det är att om ni har en blogg så skriv era bloggnamn på en kommentar så får jag lite att göra en stund om jag har tråkigt, :D så om ni är snälla så skriv gärna eran blogg på en kommentar :D <33  


ha en bra månda-kväll :-D


Love: Hhannahpannah <33

Inga kommentarer: