onsdag 2 april 2014

Cannabis!

Hej hej!! :D
Sitter just nu på naturkunskapen.. vi har precis kollat på ett interessant avsnitt från kalla fakta om cannabis! Ganska intressant att se hur extremt det ökar och hur många mer ungdomar som faktiskt tycker att det är okej och bra och borde bli laglig.. asså nej usch! Det skulle inte funka! Alla skulle bli heltjävla efterblivna och många skulle börja lida av depression osv..  Nej till droger!!! Förstår verkligen inte hur man kan vilja välja att bli dum i huvudet rent ut sagt.. börjar man röka cannabis i vi säger 15 års åldern så kommer hjärnan sluta utvecklas och man kommer aldrig bli mentalt äldre än så! Hatar att så många faller för grupptryck och faktiskt förstör sitt liv.. inte kul!
De berättade att cannabisrökandet  har ökat med 582% sen 2003!!! Asså gud!
Snälla alla ni kära underbara människor.. avstå från droger!!! Det fuckar up er totalt även fast många säger att det inte är farligt så är det bevisat att det faktiskt är farligt! Våga säga nej och våga ha självrespekt!!
Finns inget mer oattraktivt än en kille som röker på, som röker eller snusar.. sjukt äckligt snälla bara avstå från det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka bevis finns det för att det är farligt?

Jag skulle vilja att någon gör ett program där de visar skillnaderna på cannabis vs alkohol, eftersom Kalla Fakta var EXTREMT vinklat och PK.

I fredags när jag och tre kompisar delade på en joint kom jag att tänka på det. Hade vi druckit alkohol hade vi dragit ut på stan och röjt. Alkohol gör att folk tappar omdömet, kan bli aggressiva och slåss, gör saker de ångrar, pissar och spyr vart fan som helst, krossar glas och skräpar ner (jag bor i centrala gbg och du vill inte veta hur avenyn ser ut en tidig söndagmorgon...) spelat hög musik och stört grannarna, haft bakisångest dagen efter.

I fredags satt vi och lyssnade på skön musik på låg volym, åt chips, skrattade, glömde bort telefonerna utan var helt fokuserade på våra samtal med varandra (berättade många gåtor för varandra och funderade kring våra sinnen) sen gick kompisarna hem lugna och beskedliga vid midnatt. Så ser de flesta gånger ut då man röker.

Ja, fy fan vad hemskt det är att knarka :) Jag var dock emot eget bruk av cannabis tills jag var 23, då kände jag mig mogen och vuxen att själv ta ett beslut att prova. BÄSTA jag gjort. Aschill att röka en fet och mysa, äta gott och ha intressanta samtal (som man kommer ihåg) med kompisarna. Är inte ens sugen längre på att gå ut på krogen där folk beter sig som svin. PGA ALKOHOL!! Den värsta drogen av alla, säger jag med alkoholism och alkoholrelaterade dödsfall i familjen. Cannabis gör en lugn - alkohol gör folk till svin.

Hade alkohol upptäckts idag eller 100 år sedan hade det blivit BANNLYST som värsta och farligaste drogen både för individ och allmänheten.

Tro inte på allt du ser på tv4! Finns två sidor av alla mynt.

Mvh 24 årig tjej med fast jobb och alla hjärnceller på plats