måndag 7 april 2014

nej usch!

hejhej! äntligen är måndagen avklarad!! imorgon ska jag inte ens till skolan då jag ska till tandläkaren vilket gör att jag missar typ hela idrotten och eftersom jag bara har idrott imorgon så fick jag idéen att stanna hemma och öva upp mig lite extra inför nationella i svenska på onsdag och det var ett smart förslag så det är det jag ska göra!
Vi hade en föredetta missbrukare som höll föredrag i skolan idag och det är verkligen intressant att få höra om hur hemskt det är med droger och få veta hur få som faktiskt klarar sig ur det! Förlåt för att jag tjatar om droger igen men efter det föredraget öppnade jag ögonen lite mer och blev lite känslomässigt ställd. Jag vill bara krama om alla jag älskar och de som står mig väldigt nära och säga att de aldrig, ALDRIG ska ens tänka tanken att ta droger!! Usch det är ju hemskt ju! Det sista jag vill är att ha någon i min närhet som tar droger!
Men att höra om hur hon hade förlorat hela släkten pga. droger samt hur hennes bror hade blivit efterbliven efter sitt haschmissbruk fick mig bli mer emot droger än vad jag redan var och det trodde jag var omöjligt!
Nej ni.. droger är något som man inte ska leka med och det är absolut inget man ska börja med bara för någon annan vill det! Stå upp för er åsikt och var smarta! Fall inte för grupptryck och våga tyck vad du vill… så vidare ni tycker droger är bra för då jävlar får ni mig efter er ;) haha nejdå men tyck vad ni vill, men jag vill inte ha kontakt med personer som tar droger och hamnar i ett missbruk! Jag blir helt gråtfärdig av att bara tänka på hur hemskt det skulle vara att förlora en person som stod mig nära till droger!

Oj blev lite mycket text där.. sry.. aja hur som.. ligger med världens huvudvärk just nu och försöker plugga!! Försöker bli klar med all svenska just nu så att jag bara kan finslipa imorgon!!

brist på bilder så ni får nöja er med bilder från we<3it! :D 

1 kommentar:

Anonym sa...

din jävla idioter , cannabis är inte ens hälften så farligt som alkohol så bara hållkäften