torsdag 20 november 2014

DÖR AV HUVUDVÄRK

Skulle vilja skriva något riktigt roligt och inspirerande inlägg men mitt huvud håller seriöst på att explodera just nu! Har haft ont hela dagen och det har bara blivit värre för varje timme som går.. trodde att jag skulle dö på bussen för jag mådde så dåligt och hade så ont! Började nästan gråta haha lite fjolligt.. i know men har sån sjuk smärta och vet inte riktigt vad jag ska göra!
Tog en treo nyss men den har inte hjälp än så länge och vet inte om den kommer hjälpa så bra heller då min huvudvärk kommer ifrån mina spänningar i ryggen som jag har fått från min inre stress!

Att ta tabletter fungerar inte för mig så det suger ju.. Är det någon som har något tips på hur man lindrar huvudvärk utan att behöva käka massa piller eller betala massa för massage så skulle jag bli överlycklig!
Vill ha enkla hemma tips! :)

2 kommentarer:

Denise sa...

Gå till en läkare och be om en remiss till någon som kan göra akupunktur. Jag hade spänningshuvudvärk och det funkade för mig!:)

Anonym sa...

Det är klokt att inte pressa i sig en massa piller "bara sådär". Ibland är de till hjälp men ofta så är det bara att dölja symtomen. Försök att komma på varför du har huvudvärk. Har du det ofta? Börja skriva "huvudvärksdagbok" så ser du om det följer något mönster och om den alltid är av samma karaktär ( är det migrän eller spänningshuvudvärk... ensidig, huggande, molande etc)
Huvudvärk kan bero på så många saker t ex stress, sömnbesvär, dålig syn, snedbelastning i rygg och nacke, dricker för lite vatten...
Prata gärna med kvalificerad personal på apotek eller kontakta sjukvården för att utreda det hela. Och som sagt, tabletter är inte alltid förstahandsvalet när det gäller att komma till rätta med huvudvärken men ibland är de bra att ta till, då ska man däremot se till att man får rätt tablett också som passar just dig och den typ av huvudvärk du har.
Lycka till och krya på dig!
/E