tisdag 22 september 2015

Fått feber.. :(

Godeftermiddag! Ligger under mitt varma täcke med en tjock lurvig tröja på mig som hjälper mig att hålla mig varm.. Upptäckte nämligen när jag kom hem att jag har feber :( Inte så konstigt att jag har fryst så mycket idag och haft huvudvärk.. eller att jag var så extremt trött imorse. Brukar inte vara så trött men nu så är det ganska förståeligt varför!

Trots att jag mår dåligt så håller jag på och fixar med massa spa-salongs saker, kollar mail, bokar in kunder, ringde även till någon so frågat om massage när hon varit på frisörsalongen i skolan.. lite sånt smått.

Jag gillar att ha våran spasalong som gymnasiearbete för då får jag vara med hela tiden och kontrollera, bestämma och se så att allt bli rätt och så att jag alltid är medveten om vad som kommer hända och när det kommer hända osv. Känns kul att leka boss haha x)

Jag drack en kopp te när jag kom hem, men funderar på om jag ska ta en till kopp bara för att det är så varmt och mysigt! Som sagt.. fryser en hel del.. Tur att jag är ledig imorgon så jag får lite tid att ta igen mig på! Synd att man inte alltid kan vara på topp, aja man får göra det bästa utav situationen helt enkelt :)

Alltså ser ni min tröja?? Den är så tjock, är som en hel filt inuti :') 

Sitter och justerar lite på våran fb-sida. Om ni inte redan gillar våran fb sida så får ni väldigt gärna gå in och göra det, ni behöver bara klicka HÄR :D