lördag 13 juni 2015

Senaste dagarna

Äntligen sommarlov!! I torsdags tog jag sommarlov, och Anna i från klassen följde med tillbaka till karlskoga då kga festen var senare på kvällen, vi gick hem till mig och käka lite, satt ute i solen med en varsin cider och bara njöt av att vara lediga. Framåt kvällen blev vi skjutsade till stan och först var jag tvungen att fixa en sak på banken och när det var gjort så gick vi runt och kolla på allt. Slutade med att vi fastnade framför ISA som var och uppträdde. Inte för att vi är några stora fans av henne direkt men gosh vad hon är snygg! Helt sjukt hur perfekt hon är, hon sjunger bra, dansar bra, har en grym kropp, hennes hår är GOALS och hon har så sjukt fint ansikte.. Blev lite avundsjukt.. varför får hon allt och jag inget ? haha x)

Efter hon uppträtt gick vi till donken och där mötte vi även kulan en liten stund. Senare på kvällen var det dax för samir och viktor och de var väl energifyllda och väldigt glada att vara i kga. Dock så har de bara tre låtar så de körde success och groupie två gånger fast ena gången var det remixer av låtarna haha när de uppträtt så var vi bara tvungna att köpa munkar.. åh så underbart med färska munkar!! dog lite! sen gick vi bara runt och pratade ända tills Anna skulle hem, var så trevligt. Hon och jag är ganska lika varandra när det kommer till de flesta sakerna så ganska synd att vi inte träffas så ofta utöver skolan! Får bli ändring på det nu i sommar! :)

Så nu är det finally sommarlov och gårdagen spenderades ute i solen och grillkväll fick det bli. Våra trevliga grannar var även över hos oss på kvällen med drinkar och då spenderade vi några timmar ute på altanen med drinkar och musik och ah det var bara en mysig sommarkväll! :)
Inga kommentarer: